Archive for август 9th, 2018

Сooпштение за организирани патувања на аџилак за 2018год.

Државниот санитарен и здравствен инспекторат во врска со претстојните патувања на граѓани на РМ од исламска вероисповед, во Саудиска Арабија на аџилак, ја информира јавноста за условите и начинот под кои може да се организираат овие патувања, согласно Законот за заштита на населението од заразните болести, неговите поздраконските акти и согласно меѓународните здравствени правила. 1.Лицата […]

Објавено на август 9, 2018 Повеќе →