Archive for март 29th, 2018

Средба со делегација од Министертвото за здравство – Здравствен инспекторат на Р. Косово

Средба со делегација од Министертвото за здравство – Здравствен инспекторат на Р. Косово

На 27.03. 2018, Директорката на ДСЗИ, д-р Иринка Сотирова-Бухова оствари средба со делегација од Министертвото за здравство – Здравствен инспекторат на Р. Косово предводена од директорката на инспекторатот д-р Ардита Бараку. Делегацијата беше примена и од министерот за здравство, д-р Венко Филипче. На неформалната средба, меѓу другото се разговараше и за постапките и начинот на […]

Објавено на март 29, 2018 Повеќе →