Archive for октомври 13th, 2020

Соопштение

Државниот санитарен и здравствен инспекторат ја информира јавноста дека сите лица кои се тестираат на ковид-19 потребно е во лабораторијата да дадат точни податоци за  адресата  каде  ќе ја спроведат изолација (доколоку излезат позитивни) ако истата не се совпаѓа со адресата по лична карта. Наведеното се однесува и за лицата контакти на позитивен случај на ковид-19при […]

Објавено на октомври 13, 2020 Повеќе →