Archive for октомври, 2022

Донација од ДСЗИ до ГОБ 8ми Септември

Донација од ДСЗИ до ГОБ 8ми Септември

На ден 27.10.2022 година, Државниот санитарен и здравствен инспекторат донираше лична заштитна опрема на Градската општа болница 8-МИ СЕПТЕМВРИ во Скопје. Донацијата ја предаде В.Д Директорката на ДСЗИ, Асс. М-р сци. Д-р спец. Рената Младеновска на Директорот на ГОБ 8- МИ СЕПТЕМВРИ, Проф. Д-р. Христијан Костов. Донацијата содржи 1040 медицински скафандери за еднократна употреба, 225 […]

Објавено на октомври 27, 2022 Повеќе →