Archive for декември 12th, 2022

Работна средба на директорката на ДСЗИ со министерот зaа животна средина и просторно планирање

Работна средба на директорката на ДСЗИ со министерот зaа животна средина и просторно планирање

На покана на Министерот за животна средина и просторно планирање Г-дин Насер Нуредини, разговаравме за предизвиците што и престојат на нашата држава во постапката за определување на заштитни зони околу објектите за јавно водоснабдување. Министерот ја истакна потребата од донесување на подготвените дваесет и две предлог Одлуки за определување на заштитни зони за водни тела […]

Објавено на декември 12, 2022 Повеќе →