Archive for декември 21st, 2023

Почитувани граѓани

Почитувани граѓани

Државниот санитарен и здравствен инспекторат Ве известува дека на ден 29.11.2023 година работното време ќе биде од 7:30-12:00 часот, додека на ден 30.11.2023 година ќе биде неработен ден. Оваа одлука е донесена на 199 седница на Владата на Република Северна Македонија а се однесува на 30-тиот Министерски состанок на ОБСЕ во организација на Министерство на […]

Објавено на декември 21, 2023 Повеќе →