Објавено на Maj 31, 2020

Директорката и вработените во Државниот санитарен и здравствен инспекторат изразуваат
голема благодарност до министерот за здравство доц.д-р Венко Филипче, за отстапеното возило
за потребите на ДСЗИ при теренските активности.

Publikuar në:: E paketegorizuar, Të reja