Archive for Tetor, 2020

Informim

Inspektoriati shtetëror sanitar dhe shëndetësorë e informon publikun se të gjithë personat që testohen për Kovid – 19, është e nevojshme që në labaratoritë të japain të dhëna të sakata për adresën se ku do ta mbajnë izolimin (nëse dalin pozitiv),

Објавено на Tetor 13, 2020 Повеќе →