Објавено на Prill 26, 2022

Небезбедна играчка

ДСЗИ со решение забрани увоз на детска играчка -детска козметика ,, Сет шминки за деца ,,
Земја на потекло Република Кина производител ,, Binbin Toys CO ,,


Вид на небезбедност не одговара за употреба поради несоодветно означување.
На ден 14.04.2022 год. ДСЗИ изврши поништување на небезбедните производи.

Publikuar në:: E paketegorizuar, Të reja