Archive for Shkurt 6th, 2024

Поништени небезбедни козметички  производи 

Поништени небезбедни козметички  производи 

На ден 26.01.2024 година на градска депонија во Крива Паланка во присуство на Државен санитарен и здравствен инспектор извршено е поништување на небезбедни козметички производи најдени во промет. Вид на производи:шампони за коса Вид на небезбедност : поминат рок на употреба и несоодветни означувања без податок за датум на производство. Количина :70 броја ( 26,8 литри) Земја на потекло : Р. […]

Објавено на Shkurt 6, 2024 Повеќе →