Објавено на Shkurt 23, 2024

Поништување на небезбедни козметички производи

На ден 21.02.2024год. на Градска депонија во Крива Паланка во присуство на Државен санитарен и здравствен инспектор извршено е поништување на небезбедни козметички производи најдени во промет.

Вид на производи:  дезодоранси, гелови за туширање, шампони, креми за лице и креми за раце.

Количина: 38 броја (14 литри) .

Вид на небезбедност: поминат рок на траење.

Publikuar në:: E paketegorizuar, Të reja