Archive for Mars 2nd, 2024

Брифинг за новинари, во просториите на Инспекциски совет, на покана на Претседателката Даниела Рендевска

Брифинг за новинари, во просториите на Инспекциски совет, на покана на Претседателката Даниела Рендевска

На брифинг за новинари, кој се одржа во просториите на Инспекциски совет, на покана на Претседателката Даниела Рендевска, присуствуваше директорката на Државниот санитарен и здравствен инспекторат, д-р. Рената Младеновска. Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, истакна дека една од примарните цели на дигитализацијата на овие процеси е јакнење […]

Објавено на Mars 2, 2024 Повеќе →