Archive for Qershor 9th, 2024

Државниот санитарен и здравствен инспекторат додели Благодарница на Директорот на Институт за јавно здравје Проф. д-р. Шабан Мемети

Државниот санитарен и здравствен инспекторат додели Благодарница на Директорот на Институт за јавно здравје Проф. д-р. Шабан Мемети

На ден 05.06.2024 Државниот санитарен и здравствен инспекторат додели Благодарница на Директорот на Институт за јавно здравје Проф. д-р. Шабан Мемети за исклучителен придонес во подобрување на условите за работа и деловна соработка помеѓу институциите. Директорката на ДСЗИ ас. д-р. Рената Младеновска изразува благодарност за несебична и неизмерна поддршка од страна на проф. Мемети се […]

Објавено на Qershor 9, 2024 Повеќе →